Horoskop za 2015-RAK

Rak

Polovinom 2014., tačnije 17. jula, Jupiter je iz vašeg znaka prešao u vatrenog Lava. To nikako ne znači da ste izgubili milost ovog najvećeg dobrotvora među planetama. Bio je u vašem znaku godinu dana i sad sve ono što ste postigli u toku tog izuzetno povoljnog perioda treba da zadržite, razvijate i učinite trajnim, bez obzira na sva iskušenja koja donose složeno vreme i prilike oko vas. U toku totalnIh mesečevih pomračenja koja su započela lane, a nastavljaju se i ove godine, osetićete da je to vreme odluka i da je većina važnih situacija dramatična tipa sad ili nikad, sve ili ništa. To se naročito odnosi na porodicu, pre svega na vaše roditelje.

Sve vaše nesuglasice mogu postati mnogo važnije, čak i sudbonosne i značiti vam više nego inače. Planovi u vezi sa materijalnom sferom uglavnom će biti ostvareni i odlični po vas. Ovo je godina vašeg prosperiteta i uspeha. Potrudite se zato da napredak usmerite ka stvaranju skladnijih i srećnijih odnosa u porodici i prema svim dragim ljudima. Dakle, radost zbog poslovnog i finansijskog uspeha biće mnogo veća ako je podelite s najmilijima. Kada Jupiter uđe u skromnu i radnu Devicu 12. avgusta, vi ćete se baviti prioritetima, biti organizovani, putovati, učiti s iznenađujućom posvećenošću. Skromnost jeste velika vrlina, samo ne treba biti skroman u davanju, nego u ličnim zahtevima i željama.

Ljubav koju ćete osetiti za sve one koji su vam pomogli da odrastete, sazrite, budete svoji i svakim danom sve jači i bolji, sada dobija puni smisao. Iskoristite ovu godinu za formiranje jezgra svog mikrokosmosa sazdanog od porodice i prijatelja, od svih onih koje volite. Promenite režim ishrane, ali ne privremeno, nego trajno, jer ćete tako izbeći sve vrste stomačnih tegoba, uz pomoć stručnjaka, naravno.

Preuzeto sa http://www.malihoroskop.com/godisnji-horoskop/godisnji-horoskop-za-2015-godinu/

Advertisements

O malaplava

putujem, hoces sa mnom?
Ovaj unos je objavljen pod Poruke Licne Prirode i označen sa . Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s